Wednesday, April 4, 2012

Tony Tint


Salam..
Dah lama tak update. Ingat nak delete jek blog nie. Memandangkan banyak sangat entri zaman muda2 sebelum bertutup. Tapi sayang pulak. Bagi menutup semua cerita2 dulu, saya dah delete semua entri lepas2 dan tinggalkan entri yang menutup sahaja. Okeh, bermula dengan intro yang entah pape tadi. Abaikan. So, hari nie saya mencuba sesuatu yang agak baru. Saya memakai tony tint untuk pertama kalinya. Saya memang jenis yang tidak suka memakai lipstick atau gincu dalam bahasa kita. Sebelum memakai tony tint nie, saya selalu memakai balm yang mengikut kaler darah punye. Bila dah cuba tony tint nie. Saya memang sangat suka giler! I bought two bottle with different color. Cherry pink and red apple. So, untuk gambar nie I pakai kaler red apple. Sangat natural. Orang cakap, nak chantek apply lip balm after tony tint. Tapi saya tak apply pape langsung selain tony tint red apple. Dan ini hasilnya!

3 comments:

LisaLisut said...

hi mimi, where to get tony tint ni?

farhanaJ said...

looks lovely! you guna apa eh nak remove tony tint? and you pakai cara macam mana ye?

Scha mimie said...

wah, so sorry. lame gilerr x visit blog sendiri. if korang still visit blog nie. to;

Lisa Lisut; i beli kat sungei wang pnye kedai tue pe nama die eh. lupe la plak. macam etude shop tp bukan etude. ala, lupe la nama dia. dia dekat ngan parkson kt sungei wang.

Farhana J; tak pakai removal pun. sbb tony tint nie senang ilang jugak klu kena air.